Hvorfor trenger vi å finne en speditør for sjøfraktbestilling? Kan vi ikke bestille direkte hos rederiet?

Kan avsendere bestille frakt direkte hos rederier i den enorme verden av internasjonal handel og logistikktransport?

Svaret er bekreftende. Hvis du har en stor mengde varer som må fraktes sjøveien for import og eksport, og det er faste varer som må fraktes for import og eksport hver måned, kan du direkte kommunisere med rederiet for å forhandle priser. Men i faktisk drift vil det vise seg at rederiet kun ordner med hytteplassen, og de er ikke klar over annen drift.

Det er nettopp derfor å finne en speditør for sjøfraktbestilling har mange uerstattelige fordeler, mens direkte bestilling med et rederi medfører mange risikoer og utfordringer.

图片1

Fra et profesjonelt perspektiv demonstrerer speditører sine profesjonelle evner innen sjøfraktbestilling, dyktige i kompleks ruteplanlegging, havnevalg og skipsplanlegging. Basert på egenskapene og destinasjonen til varene, justere strategier fleksibelt, matche kundenes behov nøyaktig, og gi personlige og optimale transportløsninger.

图片2

For eksempel, for spesialgods som farlig gods og kjølegods, kan speditører nøyaktig velge fraktruter for å ivareta sikkerheten. Samtidig er speditører dyktige på toll, forskrifter og forsikring, og gir omfattende råd om risikounngåelse. Direkte kontakt med rederiet gjør det vanskelig for kundene å ta en beslutning på grunn av manglende kompetanse. Rederiets tjenester er ofte begrenset til drift, mangler personalisering og omfang, noe som gjør det vanskelig å møte komplekse behov.

图片3

Fra et risikokontrollperspektiv gir speditører sterkere risikokontrolltiltak for å takle plutselige sjøfrakthendelser som vær, overbelastning og funksjonsfeil. I tilfelle overbelastning, flytt til en annen havn og juster tidsplanen, og kjøp forsikring for å kompensere for tap. Selv om rederier reagerer, prioriterer de drift fremfor kundebehov, og mangler ofte forsikring, så kundene bærer risikoen selv.

Fra et kostnadskontrollperspektiv konkurrerer speditører om rabatter gjennom langsiktig samarbeid og integrerer logistikk for å redusere kostnadene. Finn et rederi med fast pris direkte og koordiner med flere leverandører for å øke forbruket.

图片4

Når det gjelder kvalifikasjoner, har speditører fullstendige kvalifikasjoner og jevn fortolling; Det er vanskelig for kundene å håndtere på egenhånd og risikoen er høy.

Til slutt, fra perspektivet til tjenestekvalitet, er speditionstjenester oppmerksomme og fullt sporet; Rederiet er tungt i skala, og opplevelsen for små og mellomstore kunder er dårlig.

Av dette kan man se at når det gjelder sjøfraktbestilling, er fordelene med speditører allerede veldig åpenbare. Speditører kan tilby profesjonell planlegging, effektiv risikokontroll, forhandle gunstige priser og yte oppmerksomme tjenester for avsendere, noe som i stor grad forbedrer sikkerheten og påliteligheten til sjøtransport. Vi håper at avsendere kan finne pålitelige speditører for å gi en solid garanti for sin sjøfraktreise.

 

Vår hovedtjeneste:

·Sjøskip

·Luftskip

· One Piece Dropshipping fra oversjøisk lager

Velkommen til å spørre om priser hos oss:

Contact: ivy@szwayota.com.cn

Whatsapp: +86 13632646894

Telefon/Wechat: +86 17898460377


Innleggstid: 14. september 2024